Personal Training

Wil je ook starten met bewegen of het bewegen na lange tijd weer oppakken? Doormiddel van Personal Training is het mogelijk om efficiënt en snel je doelen te bereiken. Sport met Beleid biedt verschillende manieren van Personal Training aan op Texel. Iedereen heeft een andere aanpak nodig en vindt verschillende manieren fijn om te werken.

1 op 1 Begeleiding

Graag meer begeleiding gewenst bij het sporten? Dan is de 1 op 1 training een uitkomst. Bij dit traject zal er in eerste instantie ook een gezondheidscheck uitgevoerd worden om te kijken naar de begin situatie. Daarbij worden ook de doelstellingen en barrières in kaart gebracht. Hierna wordt er samen gewerkt om deze doelstellingen te behalen. 

Zwemtraining

Zwemmen is een lastige sport om onder de knie te krijgen. Dit komt voornamelijk doordat techniek 80% van het zwemmen is. Het zwemmen is daardoor bij Sport met Beleid ook opgedeeld in 2 verschillende categorieën. Deze categorieën zijn: Techniek training en Normale training. Daarnaast is het ook nog mogelijk om bijscholing te krijgen voor zwemles, of wanneer u altijd al hebt willen leren zwemmen maar het niet aandurft dit te doen in een grote groep.

Koude Training

Altijd al willen ondervinden wat kou met jou lichaam kan doen? Volg een koude workshop of dip wekelijks mee in het ijsbad.

Medische Training

Na behandeling van problemen in het lichaam weer belastbaar worden? In overleg met uw behandelaar zorgen we dat u weer optimaal kunt bewegen.

1 op 1 trainingGraag meer begeleiding gewenst bij het sporten? Dan is de 1 op 1 training een uitkomst. Bij dit traject zal er in eerste instantie ook een gezondheidscheck uitgevoerd worden om te kijken naar de begin situatie. Daarbij worden ook de doelstellingen en barrières in kaart gebracht. Hierna wordt er samen gewerkt om deze doelstellingen te behalen.
Small group
ZwemtrainingZwemmen is een lastige sport om onder de knie te krijgen. Dit komt voornamelijk doordat techniek 80% van het zwemmen is. Het zwemmen is daardoor bij Sport met Beleid ook opgedeeld in 2 verschillende categorieën. Deze categorieën zijn: Techniek training en Normale training. Daarnaast is het ook nog mogelijk om bijscholing te krijgen voor zwemles, of wanneer u altijd al hebt willen leren zwemmen maar het niet aandurft dit te doen in een grote groep.
Medisch TrainenNa behandeling van problemen in het lichaam weer belastbaar worden? In overleg met uw behandelaar zorgen we dat u weer optimaal kunt bewegen.

Blog at WordPress.com.