Een eerste begin

Net na mijn afstuderen in 2017 heb ik besloten om een eigen bedrijf op te zetten. Mijn doel toen was om mensen op een zo goed mogelijke manier te begeleiden bij het langdurig sporten. Echter door verschillende omstandigheden is dit nooit echt goed doorgezet en kwam mijn eigen bedrijf op een lager pitje.

Naarmate de jaren voorderde bleef het toch kriebelen om mijn liefde voor sport over te dragen op andere. Zo was ik in de tussentijd mensen aan het begeleiden met techniek trainingen op het gebied van zwemmen. En hielp ik jonge sporters bij het gestructureerd trainen.

Na in 2019 begonnen te zijn met survivaltrainingen, heb ik dit doorgezet in 2020 onder mijn eigen bedrijf. Echter de naar survival klinkt heel onwennig voor veel mensen, dus is deze veranderd naar Obstakeltraining. Principe het zelfde alleen de naam spreekt wat meer voor de verbeelding.

Doelen voor de komende tijd zijn om een blog bij te gaan houden over wat er allemaal gedaan wordt en wat er in het verschiet is. Daarnaast zullen verschillende activiteiten verder worden uitgebreid waaronder: Zwem techniek trainingen, Persoonlijke begeleiding bij sporten en de hoeveelheid sporters bij de Obstakeltrainingen verhogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: